|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Diverse » VIDEO VIRAL – O menajera a ajuns la hotelul la care lucra si a inceput sa faca curat intr-o camera. Cand a dat patura deoparte a ramas socata
  • Urmareste-ne!

VIDEO VIRAL – O menajera a ajuns la hotelul la care lucra si a inceput sa faca curat intr-o camera. Cand a dat patura deoparte a ramas socata 

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 4.9 milioane de vizualizari. menajera_bani

 

Totul s-a petrecut intr-un oras din Statele Unite, iar intreaga intamplare a fost filmata cu camere ascunse. Un manager de hotel s-a hotarat sa recompenseze o menajera de care era foarte multumit.

Pentru ca nu voia sa ii dea banii direct, a decis sa ascunda o bancnota de 500 de dolari sub asternuturile dintr-o camera in care aceasta urma sa intre si sa faca curat.

Alaturi de bani a lasat si un biletel pe care a scris „Este un bacsis, bucura-te de el, il meriti”! Cand femeia a ajuns la datorie si s-a apucat de treaba, a descoperit si recompensa.Momentul este unul incarcat de emotie: menajera nu se astepta la un asemenea cadou si a inceput sa planga de fericire, simtind o emotie puternica datorita faptului ca cineva o aprecia cu adevarat.

Adauga un comentariu