|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Diverse » VIDEO VIRAL! Au vorbit timp de un an pe internet, iar cand s-au vazut… Reactia lor a fost ULUITOARE! Clipul face ravagii pe net
  • Urmareste-ne!

VIDEO VIRAL! Au vorbit timp de un an pe internet, iar cand s-au vazut… Reactia lor a fost ULUITOARE! Clipul face ravagii pe net 

O poveste superba vine din California. Erica Harris, o fata blonda draguta, astepta pe un terminal al aeroportului sa vina Arte Vann, un barbat din New York pe care il vedea pentru prima data,cuplu_pe_net scrie debarbati.ro.

 

Cei doi au vorbit in urma unei poze postate de Erica pe Instagram si s-au indragostit! Astfel ca nu au mai asteptat deloc si, la cateva clipe de la prima clipa in care s-au vazut, barbatul a cerut-o in casatorie si cei doi s-au casatorit!

„Nu te mai tarai atunci cand simti dragostea adevarat. Te arunci ca si cum nu mai exista ziua de maine si exact asta am facut” le-a spus Erica celor de la KCAL9. Si a sarit direct in bratele lui Arte.

Acesta s-a asezat intr-un genunchi si i-a spus: „Nu-ti asculta gandurile. Nu asculta de ce iti spune mintea. Urmeaza-ti inima. Urmeaza-ti sufletul”. Fata a acceptat si cei doi s-au casatorit imediat.

Adauga un comentariu