|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » VIDEO din ŞCOALA IADULUI. COPII POSEDAŢI, profesori ÎNGROZIŢI, părinţi TERIFIAŢI. „Aici e mâna Diavolului”
  • Urmareste-ne!

VIDEO din ŞCOALA IADULUI. COPII POSEDAŢI, profesori ÎNGROZIŢI, părinţi TERIFIAŢI. „Aici e mâna Diavolului” 

Imagini şocante, filmate de un lucrător umanitar la o şcoală primară.video-din-scoala-iadului-copii-posedati-profesori-ingroziti-parinti-terifiati-aici-e-mana-diavolului Mai mulţi copii au început, din senin, să se comporte nefiresc,în timpul orelor, scoţând ţipete înfiorătoare şi contorsionându-se în cele mai groaznice moduri.

Dascălii au încercat să-i liniştească, însă fără succes. Părinţii au fost chemaţi de urgenţă la şcoală, medicii, autorităţile locale, dar şi preoţii de la o biserică din apropiere. Pentru că nu s-au liniştit, cu toate eforturile oamenilor de a-i calma, copiii au fost mutaţi într-un singur loc, pentru a putea fi supravegheaţi.

Pentru că nu puteau fi liniştiţi sub nicio formă, nici de părinţi şi nici de medici, dascălii au considerat că este necesară intervenţia preoţilor. „Aici e mâna Diavolului”, au exclamat oamenii, concluzionând că micuţii sunt posedaţi de spirite rele. Unul dintre preoţi a început o slujbă de exorcizare, moment în care unul dintre copiii care îşi pierduse conştiinţa s-a ridicat inexplicabil şi a luat-o la fugă.

Citeste mai departe


Adauga un comentariu