|sâmbătă, iulie 31, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Vezi ce a cantat CONCURENTUL care l-a facut pe Cheloo sa injure: Pisi vrea p*** – VIDEO
  • Urmareste-ne!

Vezi ce a cantat CONCURENTUL care l-a facut pe Cheloo sa injure: Pisi vrea p*** – VIDEO 

chelooX Factor, sezonul trei. Seara de duminica a fost una speciala pentru fanii muzicii, dupa ce postul de televiziune Antena 1 a inceput un nou sezon al emisiunii X Factor. Astfel, Cheloo a continuat seria de injuraturi, mai ales atunci cand pe scena a intrat un tanar de 22 de ani care a cantat hip-hop. Cu toate ca l-a scos din sarite, tanarul a primit trei de „Da”.

Ioan Mardare, un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt cu numele de scena Cocoon Kills, a reusit sa impresioneze juriul cu piesa sa despre o „Pisy„, cu toate ca atunci cand a intrat pe scena nimeni nu ii dadea vreo sansa, potrivit siteului emisiunii X Factor.

Imediat ce a inceput sa vorbeasca, Cheloo s-a luat de el, spunandu-i „Iti lipsesc doi dinti din fata, de ce nu vorbesti cu noi?„. Cu toate acestea, dupa ce a inceput sa cante, toata sala a dansat pe melodia tanarului cantaret de hip-hop, care a inceput cu versurile „Pisy e obraznica, da, sexy si rea, Pisy e obraznica, face doar ce vrea”.

Dupa ce a terminat melodia, Cheloo a avut o singura propozitie de spus, inainte sa ii dea un „Da”: „Pisy vrea p***„.