|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » Veşti despre Schumacher. Legendarul pilot de Formula 1 este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi
  • Urmareste-ne!

Veşti despre Schumacher. Legendarul pilot de Formula 1 este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi 

Michael Schumacher este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi,vesti-despre-schumacher-legendarul-pilot-de-formula-1-este-paralizat-in-scaunul-cu-rotile-si-nu-poate-vorbi a declarat Philippe Streiff, unul dintre apropiații fostului pilot de Formula 1,care l-a vizitat pe acesta la reședința din Elveția.

Potrivit lui Streiff, fost pilot de Formula 1 care se află și el imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident suferit în 1989, Schumacher are probleme de memorie și încearcă să comunice cu cei din jur folosindu-și ochii.

„Starea lui se îmbunătăţeşte, dar totul este relativ. Este foarte dificil. Nu poate vorbi. Ca şi mine, se află într-un scaun cu rotile, paralizat. Are probleme de memorie şi de vorbire”, a spus Streiff.

Schumacher a fost readus de aproximativ două luni la locuinţa sa din Elveţia, după o lungă perioadă în care s-a aflat în comă indusă, într-un spital din Grenoble (Franţa). Fostul pilot a suferit leziuni serioase la cap în urma unui accident de schi produs în staţiunea de sporturi de iarnă Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu