|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » „Va fi HAOS!” Descoperirea din Marea Neagră care dezvăluie ce se va întâmpla cu VREMEA, în viitor (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

„Va fi HAOS!” Descoperirea din Marea Neagră care dezvăluie ce se va întâmpla cu VREMEA, în viitor (VIDEO) 

În ultimii ani, am fost martorii unor evenimente va-fi-haos-descoperirea-din-marea-neagra-care-dezvaluie-ce-se-va-intampla-cu-vremea-in-viitor-video
meteorologice pe care le găseam inexplicabile,
însă cercetătorii ne spun că, pe lângă încălzirea
globală, clima a fost influenţată şi de procesul
inversării polilor magnetici.

Un astfel de proces durează între sute şi mii de ani, iar cercetătorul Norbert Nowaczyk, după ce a analizat mai multe roci din Marea Neagră, declară că a „citit” perioadele în care aceste modificări au avut loc.

“Câmpul magnetic al Pământului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, între 50% mai mult decât în ziua de azi şi 90 – 95% mai puţin”, susţine Nowaczyk.

Se cunoaşte foarte bine ideea că Pământul ar fi intrat de 250 de ani într-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate încheia oricând. Astfel, oamenii de ştiinţă spun că recentele erupţii vulcanice sunt o dovadă că acest proces este pe cale să se încheie. Cea mai mare erupţie vulcanică din emisfera nordică din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, în apropiere de Napoli, când roca şi cenuşa s-au împrăştiat peste întreaga suprafaţă din estul Mării Mediterane şi până în centrul Rusiei.

Pe atunci câmpul magnetic al Pământului avea doar 25% din valoarea actuală. Acest fapt indică foarte clar că ne aflăm într-o perioadă scurtă a inversării polilor magnetici. În momentul în care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile şi toate ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare suferă schimbări semnificative.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu