|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Utilizari diverse ale bulgarilor de vata!
  • Urmareste-ne!

Utilizari diverse ale bulgarilor de vata! 

In mod normal, bulgarii de vata nu ies din baie:
ii folosesti la demachiere, la stersul unghiilor 
si… cam atat. Este mare pacat, pentru ca
pot fi utili si in alte situatii.

 

Fac frigiderul sa miroasa bine

Nu reusesti sa scapi de mirosul patrunzator din frigider? Inmoaie un bulgare de vata in extras de vanilie si pune-l pe un raft, undeva.

Combat mucegaiul

Stii prea bine ca toate gaurelele din baie sunt spatiile excelente pentru aparitia mucegaiului. Daca ai zone unde acesta nu se lasa dus, pune deasupra bulgari de vata inmuiati in clor si lasa cateva ore. Spala apoi cu apa calda si vei vedea diferenta.

Improspateaza mirosul in camera

Inainte sa dai cu aspiratorul, pune un bulgare de vata inmuita in parfumul preferat in punga aspiratorului. Mirosul va fi incet eliminat in incapere.

Protejeaza manusile de cauciuc

Tocmai ai venit de la salon si unghiile tale arata fabulos. Dar cum speli acum vasele? Simplu: pui bulgari de vata in degetele manusilor de cauciuc pentru ca nici unghiile, nici manusile sa nu se rupa. 

Previn durererea provocata de basici

Ai o basica din cauza pantofilor noi, dar nu vrei sa renunti al ei? Ia un bulgare de vata, pune-l deasupra acesteia si prinde-l cu leucoplat. Gata!

Iti fac geanta sa miroasa frumos

Pune un pic de parfum pe un bulgare de vata si tine-l in buzunarul din interiorul gentii. Improspateaza-l o data la 1-2 saptamani.

Te scapa de durerea de masea

E unu dimineata si te doare maseaua ingrozitor. Ia un bulgare de vata, inmoaie-l in tuica, extras de vanilie sau ulei de cuisoare. Plica direct pe zona afectata.

Curata bijuteriile

Sunt delicati, deci bulgarii de vata sunt instrumentul perfect pentru a curata bijuteriile. Sunt de mare ajutor si pentru prevenirea amestecarii bratarilor si lanturilor, putand fi folositi ca separatoare in cutia de bijuterii.
 
 

Adauga un comentariu