|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » Universitatea Craiova, victorii şi în afara gazonului
  • Urmareste-ne!

Universitatea Craiova, victorii şi în afara gazonului 

Precedentul 1992/1993, cu eroii Lung, Săndoi sau Craioveanuuniversitatea-craiova-victorii-si-in-afara-gazonului
Seria de 11 meciuri fără înfrângere obţinută de Universitatea Craiova în acest tur de campionat reprezintă o performanţă care situează actuala echipă pe locul 2 al seriilor de invincibilitate din istoria clubului.

O singură dată până acum a reuşit Universitatea Craiova să nu piardă un număr de 12 meciuri la rând într-un campionat. A fost cea mai lungă serie de invincibilitate de-a lungul vremii. Se întâmpla în ediţia 1992-1993, între artizanii performanţei numărându-se Silviu Lung, Emil Săndoi, Ovidiu Stângă, Corneliu Papură, Silvian Cristescu, Jerry Gane, Gică Craioveanu ori Vasc. “Noi nu ne-am fixat obiective atât de îndrăzneţe precum Liga Europa, dar dacă ajungem acolo nu ne vom da la o parte în nici un caz. Mai este mult până acolo, suntem abia la jumătatea drumului şi vom vedea ce va fi în retur”, a spus managerul general, Felix Grigore. Însă, gruparea Universitatea Craiova, care este revelaţia acestui tur de campionat, a înregistrat victorii nu numai pe gazon, ci şi în afara lui.

Gest din inimă al oltenilor
Astfel, sensibilizaţi de situaţia lui Andrei Glăvan, un copil bolnav de cancer din Târgu-Jiu, jucătorii Universităţii Craiova au organizat o strângere de fonduri şi l-au ajutat pe micuţ. Totodată, Brandan şi colegii săi i-au dăruit lui Andrei un tricou cu semnăturile lor. “Oamenii nu ar trebui să fie singuri niciodată. Cu atât mai mult când destinul aşteaptă de la noi să fim solidari. Gestul de acum de a dărui este doar un strop dintr-un ocean de speranţă. E puţin, poate prea puţin, dar contează pentru că putem aduce o rază de bucurie. Însoţim darul nostru oferit cu gândul cel bun că viaţa trebuie trăită frumos împreună”, a fost mesajul reprezentanţilor conducerii grupării oltene. De asemenea, nici suporterii Universităţii nu au fost uitaţi, fiind lansat magazinul online, pe shop.csuc.ro.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu