|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Under The Dome, serialul cu cel mai bun debut in aceasta vara in SUA – TRAILER
  • Urmareste-ne!

Under The Dome, serialul cu cel mai bun debut in aceasta vara in SUA – TRAILER 

Fara succese mari pe timpul verii in ceea ce priveste audientele serialelor, CBS a avut parte de o surpriza placuta cu primul episod al show-ului Under the Dome.

Cu 13,1 milioane de telespectatori care au stat in fata televizoarelor si un rating de 3.2 pe intervalul 18-49 de ani, primul episod din Under the Dome s-a dovedit a fi un adevarat succes. Acesta a fost cel mai bun debut de vara al unui serial de la The Singing Bee (NBC), din 2007.

Serialul Under the Dome are la baza romanul lui Stepehen King si, in prima faza, a fost realizat pentru unul dintre partenerii CBS, Showtime. Succesul este cu atat mai mare, cu cat serialele lansate in timpul verii nu reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor. De obicei, aceste seriale sunt achizionate pe bani putini si sunt slab promovate, astfel ca nici asteptarile nu sunt prea mari.

Under the Dome este un serial SF, creat de Brian K. Vaughan, acesta impreuna cu Stepehen King fiind producatorii executivi. Din distributia serialului fac parte Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez si Jeff Fahey.

Unii dintre fani au fost dezamagiti de schimbarile pe care producatorii le-au adus fata de romanul original scris de Stephen King. Insa, autorul apara productia si spune ca esenta cartii sale exista in serial. Stephen King a declarat pentru Entertainment Weekly ca fanii vor fi multumiti de serial: „Daca ti-a placut cartea cand ai citit-o, atunci vei deveni si un fan al serialului. Nu inseamna ca este un serial rau, din contra, este foarte bun. Toate modificarile aduse de Brian Vaughan au fost din necesitate si eu am aprobat asta”.

 

Stephen King este cunoscut pentru faptul ca a criticat cam toate adaptarile cinematografice dupa romanele sale, inclusiv celebrul The Shining, regizat de Stanley Kubrik si cu Jack Nicholson, care a devenit un film cult pentru genul horror.

Actiunea este plasata in viitorul apropiat, show-ul TV spunand povestea locuitorilor unui orasel mic, Chester’s Mill, care se trezesc intr-o zi detasati de restul omenirii de o bariera misterioasa, care inconjoara orasul. Pe masura ce locuitorii devin din ce in ce mai panicati, un grup mic de oameni incearca sa mentina pacea si sa descopere cum sa scape de bariera.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f_Y5YeYrqUk]