|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Timp liber » Unde isi petrec romanii sarbatorile de iarna! Tot mai multi au ales aceasta varianta
  • Urmareste-ne!

Unde isi petrec romanii sarbatorile de iarna! Tot mai multi au ales aceasta varianta 

Cel putin 10.000 de romani isi vor petrece sarbatorile de iarna in locuri exotice,Unde isi petrec romanii sarbatorile de iarna! Tot mai multi au ales aceasta varianta
platind in medie intre 1.500 si 3.000 de euro, estimeaza agentia Eturia,
specializata in vacante personalizate si destinatii exotice.

 

Din total, 3.000 de locuri sunt rezervate prin Eturia.

Cele mai multe cereri s-au inregistrat pentru excursii in Cuba, Maldive, Republica Dominicana, Thailanda si Mexic.

„Anul acesta, romanii s-au gandit din timp la vacanta de iarna, incepand sa isi rezerve sejururile de Craciun si Revelion inca din luna iunie, pentru a beneficia de reducerile de tip early booking. Pana in prezent, peste 40% dintre locurile disponibile in portofoliul Eturia pentru perioada sarbatorilor au fost deja achitate. Eturia are rezervate prin toata lumea 3.000 de locuri pentru vacantele de iarna ale romanilor, incluzand si bilete de avion achizitionate din timp (…), acest sezon fiind cel mai important din punct de vedere al vanzarilor”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fata de anul trecut, agentia a inregistrat, pana in prezent, o crestere de 15% a cererilor pentru sejururile de iarna.

„Tariful unui sejur la plaja in destinatii celebre precum Republica Dominicana sau Cuba incepe de la 2.250 de euro/ persoana si poate ajunge pana la 2.930 euro/ persoana, tarif in care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile si vizitele la unele obiective turistice. In cazul circuitelor, cum sunt cele in Argentina, Vietnam, SUA sau Mexic, tarifele incep de la 2.270 euro/ persoana si pot ajunge la 5.000 euro/ persoana, in functie de complexitatea sejurului si numarul de zile. Pentru cei ce prefera sa dea si un aer de aventura vacantei, un safari de Revelion in Kenya ajunge la 2.590 de euro/ persoana”, spun reprezentantii agentiei de turism.

Cea mai scumpa vacanta vanduta pana in prezent de Revelion in 2015 a fost un circuit de doua saptamani in Argentina si Brazilia, pentru un cuplu, in valoare de 25.000 euro, cu zboruri la business class.

Adauga un comentariu