|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Un român a stat în comă 15 zile şi spune că a fost atins de Dumnezeu: „La fundul pământului e iadul, dar lumea nu ştie”
  • Urmareste-ne!

Un român a stat în comă 15 zile şi spune că a fost atins de Dumnezeu: „La fundul pământului e iadul, dar lumea nu ştie” 

În octombrie 2011, Marius Miulescu a fost victimaun-roman-a-stat-in-coma-15-zile-si-spune-ca-a-fost-atins-de-dumnezeu-la-fundul-pamantului-e-iadul-dar-lumea-nu-stie
unui accident cumplit de maşină. Din acel moment,
toată lumea a început să cunoască un alt Marius.
Lui îi place să spuna că, de fapt, atunci s-a născut
şi că acum are doar doi ani.
În urma accidentului, Marius a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fractura de tibie. Trebuia să fie operat, însă nu s-a putut pentru că Marius era în comă.

„Trebuia sa asteptam sa iasa din coma. Am asteptat. Au fost zile ingrozitoare in care a trebuit sa stam sa asteptam pur si simplu sa ni se dea o veste, sa ni se spuna. Niciun moment n-am simtit ca il voi pierde, deci nicio secunda. In schimb, ma rugam foarte mult. Ma rugam la toate bisericile. Am fost la biserica Cernica, la manastirea Cernica, Negru Voda, la Sfantul Nectarie. Am fost la Letca Noua, biserica de la Razoare, in care am zis ca singurul care poate sa ma ajute e Dumnezeu. Intr-adevar asa a fost”, povesteste Camelia, sotia lui Marius.

Marius a fost în comă timp de 15 zile.

„Acolo, in coma asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pamantului e iadul, dar lumea nu stie. Mai jos de iad e ghena ca sa iti dau un exemplu lumesc. Iau o factura de telefon si o arunc la cos, la gunoi si iti aduci aminte dupa: aoleu, am aruncat factura la gunoi. Te duci in gunoi , o gasesti si zici ce bine ca am gasit-o! Dar daca aruncai la ghena, nu mai gaseai nimic. Adica o sa fie o gramada de lume care o sa isi doreasca iadul, pentru ca in iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, ca e singura de pe pamantul asta, de la noi, care te poate scoate. Cu rugaminti, cu lacrimi. Mama, sora, nevasta…nu alte femei”, spune Marius.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu