|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Noutati » Un blu-ray player care îţi face televizorul Smart: Samsung BD-F6500
  • Urmareste-ne!

Un blu-ray player care îţi face televizorul Smart: Samsung BD-F6500 

Ai vrut neapărat să ai în casă un televizor 3D, un-blu-ray-player-care-iti-face-televizorul-smart-samsung-bd-f6500-review
să te uiţi la filme cu ochelarii de plastic pe nas,
ca la cinema. Şi nu de unul singur, ci cu prieteni
sau vecini care încă nu îşi permiteau aşa repede
minunea cinematică.

Ţi-a şi reuşit, dar ce te faci când realizezi că tehnologia şi marketing-ul au mecanisme mult mai dinamice decât portofelul tău?

Ţi-ai luat televizorul 3D, dar constaţi că nu e şi “Smart Tv” după cum cere eticheta zilei. Adică nu te poţi conecta la platforma online a producătorului, să ai acces la sute de canale, filme, aplicaţii, jocuri sau pur şi simplu să te “dai” pe net de pe televizor.

Te ajută să treci peste această dilemă, fără să schimbi televizorul, un blu-ray player wireless precum modelul BD-F6500 Smart 3D de la Samsung, pe care l-am testat recent.

Cu un meniu extrem de simplu, intuitiv, te conectezi la reţeaua WiFi din locuinţă şi televizorul devine instant plaftorma Smart pe care o doreai. Pentru piaţa locală există parteneriate cu mai mulţi furnizori de conţinut, precum Seenow sau Voyo. Prin intermediul aplicaţiei Seenow, de exemplu, avem acces la şase surse de entertainment, gratis şi pe bani (canale TV, filme, radio).

În oferta blibliotecilor virtuale de filme există şi producţii de cinematecă românescă, ceea ce e un lucru lăudabil.

Citeste mai departe