|miercuri, iulie 28, 2021
Sunteti aici: Home » Cinema » Ultimul film cu Sergiu Nicolaescu are premiera in cinema pe 4 octombrie
  • Urmareste-ne!

Ultimul film cu Sergiu Nicolaescu are premiera in cinema pe 4 octombrie 


Lupu„, de Bogdan Mustata, ultimul film in care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va avea premiera in cinematografele romanesti pe 4 octombrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Strada Film.

Ce se poate intampla in mintea unui adolescent de 16 ani cand se indragosteste pentru prima data? Lupu traieste cea mai stranie vara din viata sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeste de el pe holurile intunecate ale blocului este posibil sa nu existe, iar tatal mort ii cere ajutorul din camera alaturata.

Filmul „Lupu” il are in rolul principal pe tanarul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alaturi de Ada Condeescu, Costel Cascaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean si Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinara a lui Sergiu Nicolaescu, in ultimul sau rol.

Proiectul a fost selectionat in cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustata a facut filme de televiziune in Dubai si Vietnam si a castigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul „O zi buna de plaja”, in 2008.