|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » Ultima sa dorinta a fost sa se insoare cu iubirea vietii lui. Cu greu te vei abtine sa nu plangi cand vei vedea clipul de 13 milioane de afisari care a devenit viral
  • Urmareste-ne!

Ultima sa dorinta a fost sa se insoare cu iubirea vietii lui. Cu greu te vei abtine sa nu plangi cand vei vedea clipul de 13 milioane de afisari care a devenit viral 

Rowden Go Pangcoga pregatea nunta visurilor sale alaturi de Leizi,ultima-sa-dorinta-a-fost-sa-se-insoare-cu-iubirea-vietii-lui-cu-greu-te-vei-abtine-sa-nu-plangi-cand-vei_2_size7 logodnica sa, cand a fost diagnosticat cu metastaze la ficat, in luna mai, iar medicii i-au spus ca nu se mai poate face nimic.

In ciuda cancerului agresiv, tanarul in varsta de doar 29 de ani a vrut din tot sufletul sa apuce sa-si uneasca destinul cu iubirea vietii sale, iar filmarea de la ceremonia care a avut loc intr-un spital din Manila, Filipine a devenit virala pe Youtube.

Rowden si Leizi s-au casatorit cu doar cateva ore inainte ca tanarul sa-si dea ultima suflare, iar ceremonia a fost descrisa de catre fratele lui drept „un basm care iti frange inima”. Imbracat in costum de ginere, dar imobilizat pe patul de spital, Rowden nu si-a putut stapani lacrimile cand si-a vazut logodnica in rochie de mireasa, de mana cu fetita lor in varsta de 2 ani.

Citeste mai departe

ultima-sa-dorinta-a-fost-sa-se-insoare-cu-iubirea-vietii-lui-cu-greu-te-vei-abtine-sa-nu-plangi-cand-vei_5

Adauga un comentariu