|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Tunsori pentru fiecare personalitate. Vezi ce ti se potriveste
  • Urmareste-ne!

Tunsori pentru fiecare personalitate. Vezi ce ti se potriveste 


Daca vrei sa ai o tunsoare care sa te reprezinte si sa se potriveasca stilului tau, cel mai bine este sa asortezi coafura la personalitate. Vezi ce ti se potriveste si afla cum poti obtine o tunsoare pentru fiecare personalitate.

Breton si coada de cal pentru baietoase

Daca esti genul de femeie care iese la bere cu baietii si joaca fotbal sau boardgames cand se vede cu prietenii, cea mai potrivita coafura pentru tine este ceva simplu de obtinut si practic. O tunsoare cu breton egal, stilizat cu putin fixativ si o coada de cal lejera ti se va potrivi ca o manusa.

Culori tari si coafura extravaganta pentru personalitati puternice

Fetele care stiu ce vor, care sunt sufletul petrecerii si care nu se tem sa fie in centrul atentiei trebuie sa aleaga culori tari, suvite rebele si bucle spectaculoase. Culorile pot fi inspirate de blondul platinat al lui Lady Gaga, albastrul electric al lui Katy Perry, sau chiar rozul ales de Nicki Minaj.

Bucle senzuale si lungime mediu spre lung pentru bombe sexy

Toate modelele Victoria Secret stiu ca secretul unei bombe sexy nu sunt chilotii cu dantela, ci vuclele usoare si jucause de pe umeri. Nimic nu complimenteaza un decolteu ca o suvita incolacita sau cateva fire lungi care nu vor sa stea locului.

Coada impletita, look ravasit, pentru visatoare

Atunci cand ai tot timpul capul in nori si visezi la printul pe cal alb, nu poti face asta fara suvite blonde usor ravasite si o coada impletita bucolic. Fetele cuminti si devreme acasa trebuie sa profite de privirea angelica si sa o completeze cu cozi impletite spic, coada de peste sau impletitura ruseasca.

Tunsori bob sau cocuri elaborate pentru perfectioniste

Orice femeie matura, care stie ce vrea de la viata si de la barbati va adopta o coafura ferma, elaborata si destul de rigida, pentru ca nu vrea sa aiba parte de accidente stiliste in mijlocul unei sedinte executive. Femeile puternice vor alege un coc elaborat, fie el impletit, prins cu agrafe subtiri, sau chiar innodat. Stilul flapper girl ti se potriveste daca esti o femeie puternica.

Adauga un comentariu