|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Trucuri simple pentru amenajarea locuintei in culori calde de toamna – FOTO
  • Urmareste-ne!

Trucuri simple pentru amenajarea locuintei in culori calde de toamna – FOTO 

Deoarece suntem in preajma Halloween-ului,Trucuri-amenajare-toamna
m-am gandit ca ar fi dragut sa va prezint cateva
interioare inspirate de aceasta sarbatoare si,
totodata, de culorile pe care natura ni le ofera
in aceast anotimp.

 

 

Nuantele de portocaliu, maro si verde sunt vedetele sezonului si ar trebui sa stim sa le integram perfect in casele noastre.

 

 

Fie ca este portocaliul dovlecilor, un ton de sofran sau de lut rosiatic, familia de nuante a portocaliului poate complimenta majoritatea culorilor, insa culoarea lui complementara este albastrul. Practic, aceasta combinatie este cea mai reusita si ar trebui sa o avem in vedere daca vrem un efect „wow!” in casa noastra.

 

Acum nu va ganditi ca trebuie neaparat sa vopsiti un perete in portocaliu si sa puneti niste tablouri albastre pe perete, cu toate ca nu e o idee rea. Puteti, foarte usor sa cumparati o cuvertura de pat portocalie si niste perne de decor, intr-un albastru intens. Efectul este unul garantat.

 

O idee si mai simpla, dar cu un efect la fel de spectaculos este sa strangeti cateva frunze aramii, dintr-un parc, si sa le puneti intr-o vaza albastra.

 

 

Ce ar trebui sa mai stim despre portocaliu, ar fi ca stimuleaza creativitatea, degaja optimism si invita la comunicare. Aceasta culoare este indicat sa o folosim in zonele de Nord-Est si Sud a caselor noastre pentru a activa zonele specifice Feng-Shui-ului (Nord-Est: stiinta, studiile, inteligenta; Sud: reputatia,recunoasterea). Sper ca v-am dat cateva idei pentru o mica schimbare de peisaj.

 

Adauga un comentariu