|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Trucuri pentru a machia ochii obositi
  • Urmareste-ne!

Trucuri pentru a machia ochii obositi 

1. Pentru pleoape, alege doua tonuri

Nu folosi tonuri de maro sau de mov, pentru ca ele scot in evidenta neplacerile cauzate de oboseala. Pentru marginea pleoapei, alege un creion de contur alb, dar linia nu trebuie sa fie foarte pronuntata. Estompeaza-o usor cu varful degetelor, iar la final, aplica farduri in culori pale si mate, in niciun caz sidefate.

2. Ascunde ridurile

Oboseala nu aduce pe fata ta doar cearcane si ochi iritati si inrositi, ci si riduri. Pentru a evita strangerea fardurilor in aceste „santuri” fine, aplica inainte de toate o baza de machiaj, care va face ca machiajul sa dureze.

3. Scapa de cearcane

Foloseste un fard de culoare galbuie pentru a „camufla” cearcanele vinetii si un oranj palid pentru a le ascunde pe cele albastrui si verzui. Alege farduri de pleoape cremoase, care se aplica usor. Nu opta pentru produse care au nevoie de pensula pentru a fi aplicate, deoarece poti irita zona. Pentru rezultate optime, foloseste un baton anticearcan, insistand pe coltul intern al ochiului.

4. Atenueaza pungile

Este o procedura destul de complicata. Nu vei putea scapa de pungile de sub ochi doar prin machiaj, asa ca incearca sa reechilibrezi volumul pielii la nivelul ochilor. Pentru acea zona, foloseste un baton iluminator, apoi o pudra roz palid. Concentreaza-te pe machiajul buzelor si alege un gloss puternic, pentru a atrage atentia asupra lor.

Adauga un comentariu