|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari
  • Urmareste-ne!

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari 

Ca sa obtii o privire luminoasa, renunta la negru pentru
smoky eyes si alege farduri in nuante metalice.
Pentru inceput, aplica un corector cu tenta galbuie
in colturile interne ale ochilor, pentru a neutraliza
orice urma intunecata. 

Apoi urmeaza acesti 5 pasi pentru a crea iluzia de ochi mai mari si luminosi:

PAS 1. Aplica un strat fin de fard auriu pe toata suprafata pleoapelor, pana la arcade. Auriul nu e doar o nuanta seducatoare pentru oricine, ci si un „camuflaj” perfect pentru roseata sau zone patate.

PAS 2. Tine cu degetul aratator fiecare pleoapa superioara astfel incat sa poti contura pe dedesubt linia genelor, cu un creion maro-ciocolatiu, incepand de la jumatatea ochiului si pana in colturile exterioare. Apropie-te cat mai mult de gene pentru a evita sa trasezi o linie prea groasa.

PAS 3. Aplica fardul argintiu-metalizat in unghiurile interne ale ochilor, pe suprafata din imediata apropiere a canalelor lacrimale. Fardul metalizat adauga mai multa stralucire.

PAS 4. Contureaza cu un creion alb sidefat marginea pleoapelor inferioare – albul ochiului capata astfel si mai multa profunzime, facand ochii sa para mult mai mari.

PAS 5. Indreapta periuta de la mascara perpendicular pe ochi si treci cu varful ei peste baza genelor. Mai aplica un strat de mascara asa cum o faci de obicei, intinzand-o bine pe gene.

  • SFAT: Pentru efect natural, dupa ce ai ascutit köhl-ul, trece varful o data pe o hartie, apoi foloseste-l pe pleoape.

Adauga un comentariu