|marți, septembrie 21, 2021
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Trenduri in design interior pentru toamna 2013 – FOTO
  • Urmareste-ne!

Trenduri in design interior pentru toamna 2013 – FOTO 


Odata cu venirea toamnei simtim nevoia sa facem cateva schimbari, si ce poate fi mai frumos decat amenajarea locuintei in tendintele sezonului?

Toamna aceasta avem cateva noutati pentru voi, care in mod sigur va vor ajuta sa va decideti pentru ce elemente de decor sa optati.

Sobe pe lemn

Sobele pe lemn au fost aproape mereu incluse in revistele destinate designului interior. Ele ajuta la crearea unei atmosfere calde, placute si dau casei un aspect primitor. Reprezinta un element bun de decor si nu dauneaza mediului inconjurator.

Retapitarea mobilierului

Nu doar hainele au fost peticite de-a lungul vremii, ci si piesele de mobilier. In ultima perioada de timp s-a observat o cerere crescuta in ceea ce priveste reconditionarea pieselor vechi de mobilier, ele fiind adaptate dupa cerintele proprietarilor, punandu-se accent pe folosirea detaliilor metalice sau pe retapitare.

Mobilier vintage vopsit in culori vii

Cu totii stim ca mobilierul vechi este in trend, insa cat de bine arata? Chiar daca ne plac piesele vintage atunci cand vine vorba de mobilier, specialistii in design ne propun sa incercam sa le readucem la viata. Astfel, incercati sa vopsiti piesele vechi de mobilier in culori vii.

Stilul monocrom

Pentru cei care prefera combinatiile clasice atunci cand vine vorba de design interior, stilul monocrom este perfect. Toamna aceasta designerii au pus accent pe piesele de mobilier in culori monocrome.

Elemente din natura

Desi pare greu de crezut, toamna aceasta designerii au propus sa aducem in casa elemente din natura. Astfel se poate incerca decorarea locuintei cu diferite crengute, buturugi de lemn, pietre si chiar cristale.

Detalii aurii


Daca doriti sa fiti cu adevarat in trend in aceasta toamna, trebuie sa puneti accent pe detaliile aurii. Chiar daca stilul este opulent, in mod sigur veti fi multumiti de alegerea facuta.