|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » TREI ACCIDENTE CU VICTIME ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI
  • Urmareste-ne!

TREI ACCIDENTE CU VICTIME ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI 

O conducătoare auto şi un pasager au fost răniţi TREI ACCIDENTE CU VICTIME ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI
uşor într-un eveniment rutier care a avut loc
la data de 24 decembrie, în localitatea Odoreu.
Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.30,
pe fondul neacordării de prioritate.
Levente S., de 40 ani, conducea un auto marca Mecedes şi la intersecţia străzii Berindan cu stradaTeilor nu a acordat prioritate unei maşini Toyota condusă de Georgiana S., de 19 ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerului Gheorghe S., de 47 ani, aflat în autoturismul marca Toyota.

Un alt accident a avut loc în prima zi de Crăciun, la ora 17.06 pe DJ 195. Claudia M., de 38 ani, se afla la volanul unui Ford şi pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactului pasagerul Ionel S., de 43 ani, a fost rănit grav. Conducătoarei auto i s-au recoltat probe bilogice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Un al treilea accident a avut loc la data de 25 decembrie, la ora 17,45 pe DN 1 C în afara localităţii Apa. Adrian G., de 25 ani conducea un auto marca Ford şi în afara localităţii Apa l-a accidentat uşor pe Iosif B., de 57 ani, un pieton care se deplasa neregulamentar. În urma acestui eveniment autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactul a rezultat accidentarea gravă a pasagerei Casiana G., de 25 ani. Conducătorului auto şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Adauga un comentariu