|joi, iunie 17, 2021
Sunteti aici: Home » Cinema » Trailer uimitor pentru „The Amazing Spider-Man 2”: super eroul infrunta trei inamici periculosi in cel mai spectaculos film al seriei – VIDEO
  • Urmareste-ne!

Trailer uimitor pentru „The Amazing Spider-Man 2”: super eroul infrunta trei inamici periculosi in cel mai spectaculos film al seriei – VIDEO 

Pe 2 mai 2014, toti fanii benzilor desenate isi vor intoarce atentia catre The Amazing Spider-Man 2, probabil cel mai spectaculos film din serie, lucru confirmat si de primul trailer. Lansat astazi, trailerul a facut furori in randul fanilor, care s-au declarat uimiti de imagini.

The Amazing Spider-Man 2 arata uimitor. Trailerul oficial este plin de scene spectaculoase, dar ofera si o perspectiva asupra eroilor. Spider-Man va infrunta de aceasta data trei inamici, dornici sa-l distruga cu orice pret. The Rhino (Paul Giamatti), Electro (Jamie Foxx) si Green Goblin (Dane DeHaan) sunt adversarii lui Spider-Man din acest film. Jamie Foxx este practic de nerecunoscut in rolul lui Electro, personaj care apare si in benzile desenate. Al doilea film cu Andrew Garfield in rolul super eroului continua sa intareasca ideea ca OsCorp este imperiul malefic care da nastere unor eroi negativi inspaimantatori.

In The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) isi imparte timpul intre datoria sa de super erou si marea sa iubire, Gwen (Emma Stone). Peter va termina curand liceul, dar nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen, inainte ca acesta sa moara: sa o protejeze mereu, stand departe de ea, insa aceasta se dovedeste a fi o promisiune pe care o va incalca.

Continuarea filmului de succes din 2012 ii readuce impreuna pe Andrew Garfield si Emma Stone, dar si nume noi ca Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti. Sally Field revine si ea in film, in rolul matusii lui Peter Parker. Filmul este regizat de Marc Webb, cel care s-a ocupat si de primul film din noua serie.