|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Cinema » Tragedie pe platourile de filmare de la Fury, cel mai recent film al lui Brad Pitt: un cascador a fost injunghiat accidental
  • Urmareste-ne!

Tragedie pe platourile de filmare de la Fury, cel mai recent film al lui Brad Pitt: un cascador a fost injunghiat accidental 

Un cascador a fost injunghiat cu o baioneta pe platoubrad-pitt-shia-labeouf-fury
l de filmare pe care este turnat cel mai recent film cu
Brad Pitt, drama „Fury”, inspirata din evenimente
petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Brad Pitt interpreteaza rolul principal in drama „Fury”, care este turnata pe un platou amenajat in localitatea Pyrton din comitatul Oxfordshire din Marea Britanie, informeaza contactmusic.com. Un cascador britanic in varsta de 35 de ani se afla la mijlocul unei scene de lupta, in momentul in care a fost injunghiat din greseala cu o baioneta, marti dimineata.

Lama acelei baionete avea o lungime de aproximativ 23 centimetri si i-a perforat umarul. Cascadorul a fost transportat cu o ambulanta la spitalul John Radcliffe din Oxford. Politia a fost chemata la fata locului, dar a anuntat deja ca nu va considera acest incident drept o tentativa de crima si ca a trimis cazul spre anchetare la Autoritatea pentru Sanatate si Siguranta (Health and Safety Executive/ HSE).

Potrivit The Telegraph, cascadorul se afla in continuare in spital, insa starea lui este stabila. Brad Pitt, colegul sau de pe afisul filmului, Shia LaBeouf si regizorul David Ayer nu erau prezenti pe platou in momentul in care s-a produs incidentul.

Reprezentantii producatorilor peliculei au confirmat faptul ca accidentul s-a produs cand doi cascadori repetau pentru o scena de actiune: „Secventa aceea avea loc departe de unitatea principala, nici regizorul, nici vreunul dintre actorii principali nu lucra la acea secventa”.

Potrivit BBC, o scrisoare de la Pinewood Studios a fost trimisa rezidentilor din localitatile invecinate, in care ii informeaza ca trebuie sa se astepte la „impuscaturi intermitente si controlate si cateva explozii„.

In filmul „Fury”, Brad Pitt interpreteaza rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldati de pe un tanc Sherman, care trece in spatele liniilor inamice intr-o misiune deosebit de periculoasa. „Fury” va fi lansat pe marile ecrane in noiembrie 2014.