|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Cinema » Topul celor mai triste filme din istorie
  • Urmareste-ne!

Topul celor mai triste filme din istorie 

Un important site din Marea Britanie a realizat un top al celor mai triste filme de la Hollywood, din istoria cinematografiei.
Conform clasamentului, filmul „Titanic„, regizat de James Cameron, ocupa pozitia intai in topul celor mai dureroase pelicule din toate timpurile. Filmul aparut in 1997, ce i-a avut in rolurile principale pe Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, i-a emotionat pana la lacrimi pe 24% dintre cei care au votat in sondaj.
Pe locul doi a iesit filmul „Mizerabilii/ Les Miserables„, iar pe locul trei, animatia „Bambi„. Pozitia a patra a fost ocupata de „Calul de lupta/ War Horse„, iar pe locul cinci se afla pelicula „E.T. Extraterestrul/ E.T. the Extra-Terrestrial„.
„Desi nu toata lumea recunoaste, toti am plans la un film, la un moment dat in viata. „Titanic” are combinatia perfecta de factori pentru a fi cel mai trist film preferat de intreaga lume. Are intriga, indragostiti condamnati si muzica extrem de emotionanta”, a spus un reprezentant al site-ului FreeDeliveryLand.co.uk pe care s-a desfasurat sondajul.

Adauga un comentariu