|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Astrologie » Topul celor mai destepte zodii. Scorpionul este primul pe lista
  • Urmareste-ne!

Topul celor mai destepte zodii. Scorpionul este primul pe lista 

Fiecare semn zodiacal are capacitati cognitive demne de remarcat, dar, in conceptia astrologilor, cele mai inteligente zodii sunt Scorpionul,Topul celor mai destepte zodii. Scorpionul este primul pe lista Varsatorul,Gemenii si Balanta. Nativii nascuti in celelalte zodii nu ar trebui totusi sa fie ingrijorati, deoarece fiecare semn zodiacal se bucura de un anumit tip de inteligenta.

Primul pe lista este Scorpionul, considerat de majoritatea astrologilor drept cel mai inteligent semn zodiacal din cele 12.

Nativii nascuti sub aceasta zodie sunt deosebit de determinati in a-si atinge scopurile, muncitori si au, de asemenea, o rezistenta mare in fata problemelor inerente. Curiosi si misteriosi, scorpionii pot fi deseori dificili pentru celelalte persoane.  

Semnele de aer Gemenii, Balantele si Varsatorii sunt considerate de astrologi cele mai inteligente zodii, deoarece au o putere mare de a analiza.    Nativii nascuti in aceste semne zodiacale, chiar daca traiesc mai degraba cu „capul in nori”, sunt niste persoane carora le face o deosebita placere sa invete cat mai mult, sa socializeze si sa emita astfel diverse opinii si idei. Spatiul din jurul lor este de asemenea important, iar activitatile in aer liber le cresc moralul.  

Semnele de apa  Racii, Scorpionii si Pestii au puterea de a fi empatici, de a-i intelege pe ceilalti si de a reactiona usor la nevoile celorlalti. In astrologia chineza, apa este asociata cu inteligenta, scrie adevarul.ro. Aflata printre cele mai inteligente zodii, Pestii au o inteligenta vizuala, fiind de asemenea inzestrati cu multa creativitate.   

Semnele de foc Berbecii, Leii si Sagetatorii au o inteligenta mai degraba intuitiva, reusind cu usurinta sa gaseasca momentele bune pentru a porni fie o afacere, fie pentru a incepe o relatie. De asemenea, acesti nativi au capacitatea sa isi asume riscuri in mod calculat.   In timp ce Sagetatorii trebuie sa gaseasca un sens mai profund al actiunilor pe care vor sa le desfasoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal Berbec sunt mai usor de convinsi sa faca ceva.  

Semnele de pamant Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt recunoscuti mai degraba pentru inteligenta lor practica, fiind echilibrate in majoritatea momentelor.    Aflate mai degraba in partea inferioara a clasamentului celor mai inteligente zodii, nativii nascuti in semnele zodiacale de foc tanjesc la randul lor dupa cunostinte, insa doar atat cat sa le poate folosi practic. 

Adauga un comentariu