|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » Fashion » Tipuri de ochelari de soare in trend pentru anul 2013
  • Urmareste-ne!

Tipuri de ochelari de soare in trend pentru anul 2013 

Atunci cand vine vorba de ochelarii de soare,
exista de obicei, doua categorii de ochelari:
cei pe care nu trebuie sa cheltui mult pentru
ca ii vei purta doar de cateva ori pana cand
te vei aseza pe ei din greseala sau ii vei pierde
si ochelarii la care tii foarte mult, de care ai grija
sip e care ii folosesti doar atunci
cand vrei sa te rasfeti.
Cei din urma, vor rezista in timp, de-a lungul anilor si vor reveni la moda la un moment dat, iar tu te vei putea bucura de un model „vintage„, unicat.

Acesti ochelari sunt de fapt o investitie in tine si iti vor asigura maximul de eleganta, exclusivism sau de stare funky, atunci cand iti doresti. Acest gen de ochelari este preferat si de vedetele din afara, care isi doresc mereu sa epateze sis a iasa in evidenta, fie chiar si printr-un accesoriu, precum ochelarii de soare.

Ochelarii de catwalk

Cadrele unice accentueaza aerul usor retro al acestui tip de ochelari. Lentilele inchise sublinieaza un aer misterios dar deopotriva elegant. Solange Knowles sau Miranda Kerr sunt adeptele acestui stil, care le completeaza tinutele de zi cu zi.

Lentile supradimensionate

Lentile mari, in culori neutre incadrate rame subtiri sau groase. Rihanna, Jennifer Lopez sau Usher sunt cei care aleg in orice imprejurare ochelari de soare cu rame supradimensionate.

Rame metalice

Stiati ca acesti ochelari de soare, cu rame metalice, eventual cu lentile 100% UV negre protejate cu strat anti-reflexie, si brate curbate sunt de inspiratie japoneza? Jessica Biel, Ashley Green, Brad Pitt sau Sienna Miller sunt vedetele care ar purta acest tip de ochelari in orice situatie. Nu de putine ori au fost surprinsi la premierele filmelor, in parcuri sau la shopping purtand ochelari de soare cu rame metalice, precum:

Accente colorate

Exista modele de ochelari de soare in care detaliile chiar fac diferenta. Ba, mai mult, in detalii consta toata unicitatea ochelarilor resectivi. Un astfel de detaliu este culoarea. Ca e una nonconformista si puternica (precumo rosu, verde sau culori neon) sau una clasica si delicata (precum un crem sau un burgundy pasional, culoarea stabileste clar lumina in care este vazut cel care alege sa poarte respectivii ochelari de soare. Emma Watson, Katy Perry, Robert Downey Jr. sau Alexa Chung aleg pentru tinutele lor ochelari de soare cu ramele sau lentilele colorate, pentru a-si sublinia extravaganta sau pentru a-si impune personalitatea.

Ochelari cu aspect vintage

Trendul vintage nu inceteaza sa fie purtat nici anul acesta, starnind din ce in ce mai multe idei in universul designerilor de moda si accesorii. Ochelarii de soare nu fac exceptie, iar modelele se adapteaza perfect acestui trend. Modelele au forme generoase, ducandu-se spre forme perfect rotunde sau forme cu colturi chic. Jessica Alba, Kate Moss sunt adeptele unui stil cuminte pe care il condimenteaza delicat cu o astfel de pereche de ochelari.