|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Theodor Paleologu, despre conducerea PDL: Chiar nu pricep ce streche i-a mai pişcat
  • Urmareste-ne!

Theodor Paleologu, despre conducerea PDL: Chiar nu pricep ce streche i-a mai pişcat 

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat
că se simte amuzat auzind unii lideri
democrat-liberali vorbind despre „ipocrizia”
şi „duplicitatea” altor colegi, iar mesajul
său către conducerea centrală a partidului
ar fi acela că îşi menţine oferta de discount
la cursurile şcolii sale politice în cazul
în care fi invitat la o discuţie în cadrul BPN
sau la o întrevedere bilaterală cu Vasile Blaga,
informează agerpres.ro.
„Mă amuză să-i aud pe unii vorbind de ipocrizia şi duplicitatea altora. Dar cu mine chiar nu înţeleg ce au. O fi prea cald? Or fi prea surmenaţi şi cu nervii în batistă? Chiar nu pricep ce streche i-a mai pişcat”, a susţinut Theodor Paleologu.

El a răspuns astfel afirmaţiilor preşedintelui PDL, Vasile Blaga, potrivit cărora situaţia celor cu o poziţie „duplicitară” în partid urmează să fie clarificată relativ repede în cadrul unui Colegiu Director care se va reuni la Baia Mare, întrucât „ipocrizia nu poate să meargă la maxim”.

Întrebat care ar fi mesajul său către conducerea centrală a PDL în cazul în care ar fi invitat la o discuţie în cadrul Biroului Permanent Naţional sau la o întâlnire bilaterală cu Vasile Blaga, Theodor Paleologu a răspuns: „Că îmi menţin oferta de discount la cursuri şi că din toamnă diversificăm oferta şcolii de acasă”.

La începutul lunii iunie, după ce vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu anunţa că va propune excluderea din partid a mai multor colegi, între care şi Paleologu, acesta din urmă transmitea că va acorda „un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga” la cursurile şcolii sale politice.

Citeste mai departe