|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Tentativă de sinucidere prin autoincendiere. Un bărbat din Satu Mare și-a dat foc apartamentului
  • Urmareste-ne!

Tentativă de sinucidere prin autoincendiere. Un bărbat din Satu Mare și-a dat foc apartamentului 

În data de 09 februarie a.c., în jurul orei 18.11,pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES”Tentativă de sinucidere prin autoincendiere. Un bărbat din Satu Mare și-a dat foc apartamentului Satu Mare au fost mobilizaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată în localitatea Satu Mare. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau pe o suprafaţă mică a podelei bucătăriei apartamentului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind astfel să salveze bunuri de o valoare considerabilă. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil produs de proprietar, care a provocat intenţionat incendiul, aprinzând în mijlocul bucătăriei hârtii, haine şi alte materiale combustibile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, lt-colonelul Aurel Ulici..

Din fericire, nu au existat persoane rănite, proprietarul, fiind preluat de un echipaj medical,în vederea acordării eventualelor îngrijiri medicale.

Adauga un comentariu