|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » TÂLHAR REŢINUT DE POLIŢIŞTI
  • Urmareste-ne!

TÂLHAR REŢINUT DE POLIŢIŞTI 

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Trip, a fost hot1
reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale
din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare,
pentru comiterea infracţiunii de furt.
Azi, 19 noiembrie a.c. suspectul va fi prezentat
Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare
cu propunere de arestare preventivă.
Ancheta poliţiştilor a pornit în acest caz de la sesizarea unui bărbat de 34 de ani, care reclama că în zona gării din municipiul Satu Mare, i-a fost furată din buzunarul hainei suma de 3.700 lei. Astfel, cazul a fost preluat de îndată de poliţiştii liniei de muncă „furturi din buzunare”, cărora victima le-a relatat că muncise ca îngrijitor de animale într-un sat şi avea asupra lui întreaga sumă primită de la localnici pentru mai multe luni. La un local din zonă bărbatul a consumat însă alcool, iar la ieşire, a fost acostat de un tânăr care i-a furat din buzunar întreaga sumă.

Poliţiştii au aflat însă şi că victima a călătorit cu trenul cu un tânăr despre care a aflat că este din Bixad şi pe care l-a reîntâlnit în localul în care a consumat alcool. Pornind de la aceste informaţii şi colaborând în anchetă şi cu poliţiştii Postului de Poliţie Bixad, în scurt timp s-a ajuns la principalul suspect.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat astfel că Nelu V., de 23 de ani, din Trip,  a fost cel care, observând că victima are o sumă importantă de bani asupra sa, şi că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de moment şi i-a furat din buzunar banii.

Văzându-se cu o asemenea sumă, tânărul a început să cheltuie mare parte din bani, şi-a cumpărat chiar şi un telefon mobil cu peste 900 de lei. La magazin însă a furnizat date false, fiind sigur că astfel nu va fi prins.
Deşi a sperat că nu va răspunde pentru fapta comisă, la numai 23 de ani, tânărul se află în Arestul Poliţiei, iar ofiţerii de cercetare penală au propus arestarea sa şi pentru următoarele 29 de zile.

Adauga un comentariu