|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Sute de locuri de muncă vacante, majoritatea în industria textilă
  • Urmareste-ne!

Sute de locuri de muncă vacante, majoritatea în industria textilă 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare a făcutlocuri de munca satu mare publică o nouă ofertă de locuri de muncă vacante pe raza judeţului. Majoritatea dintre posturile libere se adresează persoanelor cu studii medii, dar sunt joburi şi pentru absolvenţi de facultate, respectiv pentru persoanele fără nicio calificare.

Satu Mare, lider pe piaţa locurilor de muncă
Potrivit evidenţelor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, în judeţ sunt disponibile 360 de locuri de muncă, din care majoritatea, respectiv 317, sunt în municipiul reşedinţă de judeţ. Din totalul locurilor de muncă vacante, majoritatea – 262 – se adresează persoanelor cu studii medii, 38 pentru persoane fără nicio calificare, respectiv 17 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare.

Industria textilă domină oferta
La nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, un număr de 109 locuri de muncă sunt destinate confecţionerilor-asamblori articole din textile, în timp ce 39 de locuri de muncă sunt destinate prelucrătorilor în industria textilă. La nivelul municipiului Carei sunt disponibile 13 locuri de muncă, din care majoritatea – zece – sunt în domeniul cusător piese din piele şi înlocuitori. La Negreşti-Oaş sunt disponibile zece locuri de muncă, toate pentru muncitorii necalificaţi în industria confecţiilor. De asemenea, la Tăşnad sunt disponibile 20 de locuri de muncă în domeniul operator-confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice. Din păcate, la Ardud şi Turţ nu există momentan niciun loc de muncă vacant.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu