|duminică, august 1, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » SUSPECŢI DE FURT, DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTI
  • Urmareste-ne!

SUSPECŢI DE FURT, DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTI 

Poliţiştii sătmăreni au depistat în urma anchetelor
derulate principalii suspecţi în cazul unor infracţiuni
de furt, întocmind pe numele acestora acte
premergătoare începerii urmăririi penale.

Poliţiştii Postului de Poliţie Hodod, spre exemplu, au fost sesizaţi de un localnic de 69 de ani, care reclama că dintr-o magazie i-au fost sustrase seminţe de cereale, în valoare de 500 de lei. Poliţiştii i-au găsit pe toţi cei 4 suspecţi, dintre care doi minori – Andrei S., de 19 ani, Sandor K., de 28 de ani, K.P., de 16 ani şi L.E., de 12 ani, din Nadişu Hododului – stabilind că aceştia au comis furtul în timpul nopţii. Tinerii au încărcat într-o căruţă 20 de saci cu porumb boabe şi alte20 kgde seminţe de lucernă şi trifoi, cu intenţia de a le valorifica.

Cei trei suspecţi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 28 de ani sunt anchetaţi pentru furtul comis, însă în cazul minorului de 12 ani nu poate fi antrenată răspunderea penală.

Şi poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, extinzând cercetările într-un caz de furt, au ajuns la concluzia că doi dintre suspecţi erau implicaţi şi în sustragerea altor bunuri. Astfel, Andrei V., de 29 de ani şi V.V., de 17 ani, sunt suspectaţi că au sustras pe timp de noapte două biciclete dintr-un garaj situat pe Bulevardul Independenţei din municipiu.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile furate, în valoare de aproximativ 1.000 lei, acestea fiind restituite proprietarului păgubit.