|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » Supus inutil la opt examinări reclate, un bărbat dă în judecată poliţia care îl suspecta că ascunde droguri în anus
  • Urmareste-ne!

Supus inutil la opt examinări reclate, un bărbat dă în judecată poliţia care îl suspecta că ascunde droguri în anus 

Un american din statul New Mexico a dat în judecatăsupus-inutil-la-opt-examinari-reclate-un-barbat-da-in-judecata-politia-care-il-suspecta-ca-ascunde-droguri-in-anus
poliţia din oraşul Deming, după ce a fost supus la opt
examinări rectale la ordinul unor agenţi care îl
suspectau că ascunde droguri în anus.
David Eckert, de 54 de ani, spune că i-au fost încălcate drepturile civile, în timp ce avocatul acestuia spune că metodele folosite de poliţişti au fost „sadice”.

„Scopul acestui proces este să împiedice agenţii de poliţie şi medicii să mai supună oamenii aflaţi în custodia lor la aceste proceduri sadice care violează cele mai intime părţi ale corpului uman”, spune avocata lui Eckert, Shannon Kennedy.

David Eckert a fost tras pe dreapta de poliţişti în luna ianuarie, în timp ce ieşea din parcarea unui magazin. Eckert nu oprise imediat la semnalul unui poliţist.

La vremea respectivă, agenţii au considerat că suspectul ascundea droguri în anus deoarece stătea strâmb pe scaunul şoferului. De asemenea, un câine poliţist a semnalizat că bărbatul ar ascunde ceva, după ce l-a mirosit.

Poliţiştii au obţinut pe loc un mandat de percheziţie „care să includă, dar să nu fie limitat la cavitatea anală”.

Eckert a fost dus la o clinică din oraşul Deming, însă medicii de aici au refuzat să facă examinarea. Bărbatul a fost dus apoi la centrul medical Gila, din oraşul vecin „Silver City”.

Aici Eckert a fost supus la opt proceduri, constând în două examinări digitale ale anusului, trei clisme, două radiografii şi o colonoscopie.

Medicii nu au descoperit droguri în anusul lui Eckert, iar bărbatul a fost lăsat să plece, nu înainte ca reprezentanţii clinicii „Gila” să-i ceară să plătească procedurile medicale.

Eckert a dat în judecată oraşul Deming, departamentul de poliţie din Deming şi clinica Gila.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu