|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Stagiu de pregătire pentru olimpici la Călineşti Oaş
  • Urmareste-ne!

Stagiu de pregătire pentru olimpici la Călineşti Oaş 

Tabăra de matematică de la Călineşti Oaş, manifestare organizată de InspectoratulStagiu de pregătire pentru olimpici la Călineşti Oaş Şcolar Judeţean Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi în colaborare cu Centrul Judeţean de Excelenţă Satu Mare,şi-a deschis luni seara porţile.

La eveniment, care s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială din localitate, au fost prezenţi inspectorul şcolar general, Claudiu Mondici, inspectorul şcolar general adjunct, Mariana Roman, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, inspectorul şcolar de matematică, Doina Muntean, directori de şcoli şi licee, precum şi cei 30 de elevi de gimnaziu, selectaţi dintre premiaţii olimpiadei de matematică – etapa judeţeană 2014 şi la alte concursuri de matematică organizate de ISJ Satu Mare, care vor lua parte la această tabără.

Tabără de matematică, ce se va desfăşura până vineri, reprezintă un stagiu de pregătire a Olimpiadei de Matematică 2015. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, elevii vor avea un program intens de pregătire, îmbinat în mod armonios cu activităţi de petrecere a timpului liber.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu