|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » SPITALUL JUDEŢEAN, MOTIV DE CEARTĂ ÎNTRE COICA ŞI ŞTEF
  • Urmareste-ne!

SPITALUL JUDEŢEAN, MOTIV DE CEARTĂ ÎNTRE COICA ŞI ŞTEF 

După ce ieri primarul Dorel Coica l-a acuzat SPITALUL JUDEŢEAN, MOTIV DE CEARTĂ ÎNTRE COICA ŞI ŞTEF
pe preşedintele Consiliului Judeţean că
a distrus sistemul de sănătate din Satu Mare
şi că nu are studii în medicină şi management
medical, acesta din urmă a ieşit la atac
la adresa edilului.

Adrian Ştef a spus într-o conferinţă de presă că, deşi Coica s-a aflat o vreme la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică acesta nu a făcut nimic pentru sistemul sanitar. În schimb, Consiliul Judeţean, de când a preluat Spitalul Judeţean a investit mai mult de 38 de milioane lei, iar schimbările se văd.

După acea s-a referit şi la solicitarea primarului de a prelua Spitalul Judeţean în administrarea Consiliului Local. Ştef a spus că ar fi bine ca primarul să aştepte până ce Consiliul Judeţean pune instituţia la punct, după care el propune ca spitalul să intre direct în administrarea Societăţii Medicale Dr. Coica.

Discuţiile au apărut după ce secţia de interne de la spitalul vechi a fost închis, ceea ce în ochii primarului demonstrează un alt exemplu de management păgubos.

La finalul conferinţei de presă, directorul Spitalului Judeţean, Adrian Marc a declarat că demisionează din funcţie. El spune că nu se simte vinovat pentru situaţia creată şi că în cei trei ani cât a stat în fucţie s-au făcut multe investiţii. Acesta va deveni consilierul preşedintelui Adrian Ştef.

Adauga un comentariu