|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » Soţul şi amantul s-au întâlnit ca să-şi regleze conturile. Ce au surprins camerele de supraveghere într-o parcare (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

Soţul şi amantul s-au întâlnit ca să-şi regleze conturile. Ce au surprins camerele de supraveghere într-o parcare (VIDEO) 

O întâlnire între doi bărbaţi, soţ şi amant, s-a încheiatsotul-si-amantul-s-au-intalnit-ca-sa-si-regleze-conturile-ce-au-surprins-camerele-de-supraveghere-intr-o-parcare-video
cu o tragedie, după ce un singur pumn a ucis
un tată a doi copii, scrie Daily Mail.
Matthew Welford, în vârsta de 41 de ani, tată a doi copii, a decis să-l confrunte pe cel pe care îl bnuia că este amantul soţiei sale.

Întâmplarea a făcut ca cei trei să se întâlnească la un restaurant şi, după ce a văzut cum amantul este numai cu privirea îndreptată spre soţia lui, a decis să ia atitudine. Aşa că i-a dat întâlnire în parcarea restaurantului.

Soţul i-a spus lui Alexander Frew, în vârstă de 44 de ani, să-i lase soţia în pace şi să caute femei în altă parte. Amantul însă s-a enervat şi i-a dat un pumn bărbatului. A fost suficient. Acesta din urmă a căzut şi s-a izbit cu capul de bordură. A murit după câteva zile, la spital.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu