|miercuri, iulie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Sorin Ovidiu Vintu: Violati-o, scoateti-i matele si aruncati-le la caini, taiati-i mainile si sanii, infigeti un tarus in inima acestei specii infecte de vampir
  • Urmareste-ne!

Sorin Ovidiu Vintu: Violati-o, scoateti-i matele si aruncati-le la caini, taiati-i mainile si sanii, infigeti un tarus in inima acestei specii infecte de vampir 

Sorin Ovidiu Vintu si-a expus pe blog punctul de vedere despre evenimentelesorin-ovidiu-vintu-violati-o-scoateti-i-matele-si-aruncati-le-la-caini-taiati-i-mainile-si-sanii-infigeti-un-tarus-in-inima-acestei-specii-infecte-de-vampir ce au zguduit viata politica si sociala din Romania, considerand ca prin masurile prin care DNA-ul actioneaza in cazul Elena Udrea, expunerea mediatica trece granita destul de subtire catre linsaj si vendetta, tinandu-se mai putin cont de normele de drept, cele care ar trebui sa fie deasupra oamenilor si a grupurilor de interese din care fac parte.
_____________________

Ucideti vampira, spalati samsarul!

Motto:
„La Coldea vine un arap,
Cu fes ciudat si ras in cap.
«Sunt, pasa, neam de babuin
Si de la Ghita acuma vin,
Cu o porunca prin viu grai,
Sa-i dai purcoiul de parai!»”
– Din lirica interbelica –

Am cunoscut-o prin anul 2003, o tanara apetisanta, inteligenta, avida de putere si dispusa la orice compromis pentru a o avea.

Incepand cu anul 2005, isi vede visul cu ochii: devine amanta lui Basescu, iar acesta si-o asuma. Latura pudibonda a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” sa nu se faca vorbire public decat spre finalul mandatului de presedinte al lui Basescu.

Timp de aproape 10 ani, din aceasta pozitie, Udrea face si desface aproape toate itele politicii si ale business-ului autohton. In incercarea de a salva aparentele, ea isi procura un „sot de acoperire” in persoana lui Dorin Cocos. In acest mod, putea sa mearga la toate evenimentele publice sau private ale lui Basescu fara sa dea de banuit ca ar fi si un alt tip de relatie decat cel oficial intre ea si presedinte. Lui Cocos ii convenea de minune aceasta situatie; un taranus analfabet si viclean se vede ajuns „combinatorul sef” al regimului Basescu. Numeste procurori, judecatori, dijmuieste orice afacere mai importanta, cumpara ziaristi si finanteaza televiziuni intregi. Evident ca importanta pe care Cocos incepuse sa o aiba ii irita pe cei doi amploaiati ai lui Ghita, adica pe Maior si Coldea. Notele informative cu faptele lui Cocos curg pe masa lui Traian Basescu. Tensiunile dintre cele doua grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocos pierde in fata famigliei Maior-Coldea. Udrea divorteaza, sacrificandu-l astfel pe Cocos. Nu si-a imaginat niciodata ca, la randul ei, va fi sacrificata de sursa puterii si a parvenirii ei – Traian Basescu.

Ramasa singura, injurata de toti, hulita de cei care au trait de pe urma ei, vanata de cel mai mare dusman al ei, simtind latul strangandu-se in jurul gatului, Udrea incalca „omerta” si incepe sa vorbeasca. Devoalarile ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lu Coldea si Maior. Cohorte de lideri de opinie si jurnalisti ies urland ca din gura de sarpe ca domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghita, ca cei doi sefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat in politica, fiecare in alta tabara.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu