|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Sora premierului Victor Ponta, audiată ca martor la DNA Ploieşti
  • Urmareste-ne!

Sora premierului Victor Ponta, audiată ca martor la DNA Ploieşti 

Sora premierului Victor Ponta, s-a prezentat la DNA Ploieşti pentru a fi audiatăsora-premierului-victor-ponta-audiata-ca-martor-la-dna-ploiesti ca martor în dosarul de fraudare de fonduri europene, în care a fost arestatpreventiv soţul ei, Iulian Herţanu. Sora şefului Guvernului, Alexandra Herţanu, nu a făcut nicio declaraţie la venirea la DNA, a spus doar că nu ştie în ce dosar a fost chemată.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, azi ar trebui să ajungă la Direcţia Naţională Anticorupţie şi mama premierului Ponta, Cornelia Naum, însă ea ar putea să nu vină, pentru că are unele probleme de sănătate.

Cumnatul premierul Victor Ponta, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv în dosarul în care este suspectat că a deturnat fonduri  europene prin firma pe care o administrează. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție poate fi contestată la aceeași instanță.

În acest dosar a mai fost arestat omul de afaceri Vladimir Ciorbă, în timp ce fostul consilier judeţean de Prahova Mihai Coman, reţinut şi el, va fi cercetat sub control judiciar.

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, şi oamenii de afaceri Mihail Marian Coman, Vladimir Răzvan Ciorbă şi Liviu Munteanu au fost reţinuţi de procurorii DNA, fiind suspectaţi că firmele acestora au obţinut fraudulos contractul din fonduri europene pentru extinderea canalizării din oraşul Comarnic.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu