|marți, septembrie 21, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » SOLICITARE ABERANTĂ LA PĂULEȘTI
  • Urmareste-ne!

SOLICITARE ABERANTĂ LA PĂULEȘTI 

Consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea,
a cerut interzicerea opririlor autoturismelor
pe strada pe care locuieşte

Şedinţă cu scântei azi la Consiliul Local Păuleşti în cadrul căreia consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea, a solicitat, printr-un proiect de hotărâre, interzicerea oprilor autoturismelor pe strada Viorele, stradă pe care acesta locuieşte. Având suspiciuni că este vorba despre un interes personal, consilierii locali au amânat acest punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare, solicitându-i totodată lui Bontea să prezinte şi o listă cu semnături din partea locuitorilor de pe strada respectivă.

Şedinţa extraordinară de azi a Consiliului Local Păuleşti, care a avut doar două puncte pe ordinea de zi, a fost destul de disputată, conslierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea având tot timpul ceva de obiectat, enervându-şi de multe ori colegii. Spre exemplu, la primul punct de pe ordinea de zi, aprobarea Organigramei şi a Statutului de Funcţii al aparatului propriu al primarului comunei Păuleşti, după ce secretarul primăriei a prezentat organigrama, care a primit aviz favorabil din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, şi a nominalizat ocupanţii funcţiilor, consilierul PDL a avut mai multe obiecţii, afirmând că nu există niciun aviz din partea comisiilor de specialitate şi că modelul de organigramă nu este corect constituită. A urmat un schimb de replici cu secretarul comunei, Eva Sava, lucru ce a dus la enervarea celorlalţi consilieri. În cele din urmă, acest proiect de hotărâre a fost votat.

În partea a doua a şedinţei, s-a discutat despre propunerea făcută de acelaşi consilier PDL care a solicitat Consiliului Local să voteze interzicerea opririlor pe strada Viorele, stradă pe care Bontea locuieşte. Acesta a motiva cererea sa prin faptul că strada este foarte îngustă şi se află lângă un local de la intrarea în comuna Păuleşti, şi că atunci când aici sunt organizate evenimente sunt multe maşini parcate pe această stradă blocând-o. Viceprimarul Valer Şuta a precizat că pentru o astfel de hotărâre este nevoie de un aviz din partea poliţiei. Mai mult decât atât, viceprimarul a mai declarat că printre consilierii locali există suspiciuni cum că această solicitare ar fi fost depusă de consilierul PDL având un anumit interes propriu, şi i-a cerut acestuia ca la una dintre şedinţele viitoare să aducă şi o listă cu semnături a locuitorilor de pe strada respectivă toicmai pentru a elimina aceste suspiciuni. Astfel că, la propunerea viceprimarului, consilierii locali au votat amânarea acestui punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare.

Prezent la şedinţă, primarul Iosif Nagy a solicitat consilierilor să fie convocată o şedinţă în cel mai scurt timp posibil pentru a fi votat sumele necesare organizării Zilei comunei, nefiind fixată o dată anume.

pauleşti: DEMERS. Consilierii din Păuleşti au amânat cererea consilierului PDL pentru o şedinţă viitoare