|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » ŞOFERUL CARE A CĂLCAT CU MAŞINA UN BICICLIST, A FOST IDENTIFICAT
  • Urmareste-ne!

ŞOFERUL CARE A CĂLCAT CU MAŞINA UN BICICLIST, A FOST IDENTIFICAT 

În mai puţin de 24 de ore de la producerea accidentului, calcat pe biciclist
poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Secţiei 2
Poliţie Rurală Livada l-au identificat pe şoferul care
a călcat sâmbătă seara un biciclist în Halmeu.
Acesta a încercat să se sustragă răspunderii penale,
găsind şi autoturismul avariat, ascuns de şofer.
Iniţial, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au găsit maşina avariată, ascunsă într-o anexă a unei case din Porumbeşti. Autoturismul avea demontate plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi avea capota, pavilionul, parbrizul şi bara de protecţie avariate. Mai mult, elementele găsite în urma cercetării efectuate la locul accidentului au corespuns cu cele ce lipseau de pe autoturism, maşina fiind ridicată în vederea examinării criminalistice.

Ulterior, pornind de la indiciile rezultate în urma activităţilor criminalistice şi de la informaţiile rezultate din ancheta poliţiştilor rurali şi rutieri, s-a ajuns şi la persoana ce a condus autoturismul şi a accidentat mortal un biciclist, abandonându-l pe şosea. Vasile P., de 24 de ani, din Halmeu, continuă însă să se sustragă răspunderii penale, în acest moment suspectul fiind dispărut de la domiciliu.

Poliţiştii sătmăreni, care sunt în alertă din momentul producerii accidentului mortal, îl caută în continuare pe bărbatul suspectat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
 
 

Adauga un comentariu