|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Şoferiţa care a lovit un poliţist şi a gonit zeci de kilometri pe CONTRASENS, pe A3, a fost arestată
  • Urmareste-ne!

Şoferiţa care a lovit un poliţist şi a gonit zeci de kilometri pe CONTRASENS, pe A3, a fost arestată 

Şoferiţa care sâmbătă noapte a acroşat un poliţist
care o oprise pentru un control în Ploieşti,
apoi a fugit şi a circulat pe contrasens pe autostrada
A3, fiind prinsă lângă Capitală, a fost arestată
preventiv pentru 29 de zile.
Femeia, aflată la volanul unui autoturism Opel Corsa, a fost oprită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.40, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti, în faţa sediului Poliţiei Municipale, de către un echipaj care făcea un control în trafic. Şoferiţa a încetinit, unul dintre agenţii de la Rutieră s-a apropiat de maşină, iar în momentul în care acesta a băgat mâna pe geamul maşinii pentru a lua actele femeii, aceasta a tras centura de siguranţă şi a pornit, rănindu-l pe agent la mână. Poliţistul a fost nevoit să urce pe maşina femeii ca să nu fie rănit mai grav, iar după aproximativ o sută de metri s-a aruncat de pe autoturism.

Un echipaj de poliţie a plecat în urmărirea femeii şi a oprit-o pe o stradă din Ploieşti, însă şoferiţa a refuzat să iasă din maşina în care se blocase, pretinzând că se simte rău, la un moment dat reuşind să fugă şi să iasă din oraş. Ulterior, ea a intrat pe autostrada A 3 Bucureşti – Ploieşti, unde a circulat pe contrasens şi cu farurile maşinii stinse. Poliţiştii au reuşit să o prindă la intrarea din zona de nord a Capitalei.

Subcomisarul Florin Aristan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Ploieşti, declara că în momentul în care a fost prinsă femeia s-a opus, astfel încât poliţiştii au fost nevoiţi să o încătuşeze. La audieri, ea le-a spus anchetatorilor că a fugit fiindcă era urmărită de mafia rusească.

Citeste mai departe