|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » ShowBiz » SOCANT! Lady Gaga face o dezvaluire cutremuratoare!
  • Urmareste-ne!

SOCANT! Lady Gaga face o dezvaluire cutremuratoare! 

Lady Gaga a facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu recent, acordat luiHoward Stern: a fost violata la 19 ani.
Chiar daca, pana acum, Lady Gaga nu a vorbit despre acest episod traumatic din viata ei, este constienta ca experienta neplacuta prin care a trecut la 19 ani si-a pus amprenta asupra ei.

Iulia Albu topless – FOTO

“Am trecut prin niste lucruri ingrozitoare, de care pot sa rad acum, pentru ca am participat dupa aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologica, fizica si emotionala, pentru a ma vindeca”, a declarat Lady Gaga in acel interviu.
Artista a marturisit ca trauma a inspirat-o sa compuna cantecul “Swine”, care a fost inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei americane, “Artpop”. Cantareata a spus ca acel cantec “vorbeste despre viol, e un cantec despre demoralizare, despre furie, manie si pasiune”.
Dupa aproape 10 ani de la acea agresiune, Lady Gaga spune ca ar fi in continuare foarte speriata daca s-ar intalni din nou cu agresorul ei: “Nu stiu cum as reactiona. As fi terifiata. As paraliza. L-am vazut o data intr-un magazin si am ramas paralizata de frica. Abia la cativa ani dupa aceea mi-am spus: «Asta a fost o prostie!»”, a adaugat vedeta americana.

Adauga un comentariu