|vineri, mai 14, 2021
Sunteti aici: Home » ShowBiz » SOC in emisiunea lui Maruta! L-a dat afara din emisiune: „Nu meriti sa stai pe canapeaua asta!”
  • Urmareste-ne!

SOC in emisiunea lui Maruta! L-a dat afara din emisiune: „Nu meriti sa stai pe canapeaua asta!” 

Luni, 22 iunie, in cadrul emisiunii „La Maruta”, Catalin Maruta a dat afara un invitat. Este vorba despre tatal lui Vasilica, un baiat din Valcea care face dializa o data la doua zile.

Singura sansa la viata a baiatului ar fi ca tatal lui sa ii doneze rinichiul, dar parintele refuza sa faca acest gest pana cand cineva nu ii cumpara o casa.

„Poate e nepoliticos, dar mi-e jena sa va am, aici, pe canapea. Va rog frumos sa mergeti afara din emsiune! Nu are rost sa avem astfel de oameni in fata noastra. Toti strainii vor sa il ajute pe Vasilica, dar dumneavoastra, ca tata, nu. Va rog mult de tot, faceti acest copil sa sufere! Nu meritati sa stai, aici, pe canapea. Dumneavoastra vreti casa si milioane ca sa ii donati rinichiul.

Ma uit in ochii dumneavoastra si va spun numai atat: sa va fie rusine! Sunteti fara suflet! Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa cunosc un astfel de om. Imi cer scuze! Este incredibil! Vrea casa si bani ca sa isi salveze copilul”, a spus Catalin Maruta conform Wowbiz.