|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Diverse » SOC! Cum reusesc vedetele din Romania sa faca bani pentru hainute, case si masini de lux, in Dubai!
  • Urmareste-ne!

SOC! Cum reusesc vedetele din Romania sa faca bani pentru hainute, case si masini de lux, in Dubai! 

Multe dintre divele autohtone au lasat mondenul mioritic si au ales calea Dubai-ului pentru a ajunge “modele” de lux in Emirate si sa castige cativa “banuti cinstiti”. Iar metodele prin care s-au imbogatit peste noapte sunt inedite si imposibil de aplicat in tara.
In Dubai curge lapte si miere pentru domnisoarele cunoscute care pleaca din Romania. Pentru cei de acasa, in general mai creduli, fetele povestesc ca muncesc acolo pe podium si castiga bani cu nemiluita. Adevarul insa pare a fi cu totul altul…

 

Surse din preajma reprezentantelor sexului frumos sustin ca fetele fac cei mai multi bani in Dubai Marina, zona de promenada a Emiratelor. “In general, modelele romance frecventeaza aceste locuri si, in cazul in care nu vin insotite de vreun bogatas local, se descurca altfel, si chiar foarte bine. De acasa, isi gandesc bine planul… Se imbraca sumar, foarte sexy si se duc la unul dintre cluburile de lux din Marina Bay. Se aseaza la masa cu alte fete, isi comanda ceva de baut, apoi dau semnalul pentru barbatii care le privesc si le apreciaza pentru frumusete. Acesta este unul foarte simplu. Se duc la baie, iar dupa ele apare imediat un doritor care ofera in jur de 1500 de dolari pentru o ora de companie!!! Atentie… companie, nu sex, pentru el se plateste o alta suma! Domnisoarele accepta sau nu, in functie de dorinte sau preferinte, si iau banii direct, intrucat in Emirate, femeile se descurca pe cont propriu, este interzis sa aiba vreun “peste”! In concluzie, la un mic calcul, pot castiga bani buni daca accepta sa stea langa trei barbati pe seara de pilda. In plus, intra si intr-un grup select care beneficiaza de niste servicii de lux, cum ar fi prezenta la plajele private care sunt foarte scumpe, plimbarile pe iaht si mesele la restaurante sofisticate”, au povestit persoane din Dubai pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu