|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Dragoste & sex » Sigur nu stiai asta! 68, mai incitanta decat 69! Incearc-o si tu!
  • Urmareste-ne!

Sigur nu stiai asta! 68, mai incitanta decat 69! Incearc-o si tu! 

Diversitatea pozitiilor erotice existente nu inceteaza sa uimeasca lumea, chiar si pe cei care se considera experti in arta amorului. Din culisele sexului oral, cireasa de pe tort pentru multe persoane, nu lipseste pozitia 68. Iata ce presupune aceasta postura erotica si cum poti sa profiti la maxim de beneficiile ei!

Totul despre pozitia 68

Sfaturi erotice

Daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala, incearca pozitia 68, insa nu inainte de a sti totul despre ceea ce presupune ea. Desi aceasta postura erotica este confortabila, ii poate da dureri de gat partenerului tau, dar si tie daca este practicata mai multe minute in sir. De aceea, este indicat sa va asigurati de la inceput ca totul va decurge in cele mai bune conditii. Amandoi ar trebui sa aveti o perna sub cap pentru mai mult confort. Insa poti sa iti sprijini capul si de picioarele lui, insa in acest caz el trebuie sa le tina stranse sau doar usor departate. Pentru orice eventualitate, tine la indemana o perna decorativa pe care sa o asezi rapid sub cap, in caz ca partenerul tau simte nevoia sa schimbe putin postura. Pozitia 68 poate fi pusa in practica pe pat, pe o canapea sau pe podea.

Instructiuni erotice

Jumatatea lui 69 in arta erotica, pozitia 68 este usor de incercat. Partenerul tau trebuie sa se intinda pe pat cu genunchii usor indoiti si picioarele departate daca stai cu capul pe o perna sau apropiate daca te sprijini de ele. Asaza-te deasupra partenerului tau, cu picioarele indoite de-o parte si de cealalta a capului lui. In timp ce iti face sex oral, partenerul tau iti poate stimula in voie si alte zone erogene. Lasa-te rasfatata de partenerul tau si uita de toate inhibitiile. Daca este mai curajos in pat, partenerul tau poate incerca si analingus, adica sexul oral anal.

Puncte bune:  partenerul tau are libertatea de a te mangaia in voie, se poate crea o conexiune vizuala intensa, placerea cunoaste culmi inalte.

Puncte slabe: partenerul tau nu are parte de stimulare (placere – 80% tu, 20% el), gradul de flexibilitate in schimbarea posturii este mic.

Tu ai incercat pana acum pozitia 68? Ce parere ai despre aceasta postura erotica?

Adauga un comentariu