|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Sesiune de informare privind PNDR 2014-2020
  • Urmareste-ne!

Sesiune de informare privind PNDR 2014-2020 

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare a organizat marți,Sesiune de informare privind PNDR 2014-2020 23 iunie 2015, o sesiune de informare privind liniile de finanțare care urmează a fi deschise în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Informarea a constat într-o prezentare privind Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 realizată de către directorul executiv al Asociației, Nicoleta Lașan, dar și o sesiune de întrebări și răspunsuri. În acest sens, pentru a veni în sprijinul comunelor care doresc să pregătească  proiecte pe aceste linii de finanțare, la întâlnire a fost prezent și Dl. Gheorghe Duma, șef serviciu în cadrul Centrului Regional pentru  Finanțarea Investițiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare, care a răspuns întrebărilor adresate de către participanți.

Sesiunea de informare a beneficiat de o participare numeroasă din partea primarilor comunelor membre ale Asociației care au fost informați cu privire la condițiile generale de finanțare a proiectelor din mediul rural dar și cu privire la condițiile specifice aplicabile liniilor de finanțare care urmează a fi lansate în curând, și anume: sub-măsura 4.3. Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvie, sub-măsura 7.2. Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică și sub-măsura 7.6 Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

 

Adauga un comentariu