|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Servetelele umede: utilizari la care sigur nu te asteptai!
  • Urmareste-ne!

Servetelele umede: utilizari la care sigur nu te asteptai! 

Desi sunt un produs aproape banal, servetelele umede au numeroase utilizari foarte practice in casa. Sunt versatile si iti recomandam sa ai mereu la indemana un pachet, indiferent daca ai sau nu un bebelus prin preajma. Iata cum le poti utiliza!
1. Stergi praful. Mobila delicata si obiectele electrice pot fi curatate foarte eficient cu servetele umede. Acestea indeparteaza murdaria de pe suprafetele, lasandu-le uscate si fara sa fie necesara lustruirea.
2. Indeparteaza petele. De la cele de cafea la cele de suc de fructe – servetelele umede indeparteaza tot ce este de indepartat!
3. Ingrijirea pantofilor si a gentilor. Cu servetelele umede iti poti curata perfect pantofii si gentile. Pantofii raman curati si stralucitori, iar pielea naturala va absorbi substantele emoliente din servetele si va arata ca noua.
4. Mobilierul din piele. Canapeaua din piele si alte piese de mobilier se curata perfect cu ajutorul servetelelor umede pentru bebelusi.  Produsele emoliente sunt ideale pentru a intretine pielea canapelelor si altor mobile tapisate cu piele. Si pielea ecologica se ingrijeste foarte bine cu servetele umede.
5. Strangerea parului de animale. Ai canapeaua acoperita de parul animalului tau de companie? Servetelele umede pentru bebelusi vor “capta” cea mai mare parte a firelor de par din blana, in timp record.

6. Lustruirea ustensilelor cromate. Ai ustensile de bucatarie cromate sau obiecte de mobilier cu acest finisaj? Reda-le stralucirea, lustruindu-le cu un servetel umed pentru bebelusi si vor arata ca noi!
7. Odorizant pentru camera. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o picatura de ulei esential aromat pe un servetel umed facut ghem si sa il lasi intr-un colt de casa sau in sertare. Locul va fi parfumat discret pentru mai multe zile.

Adauga un comentariu