|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Dragoste & sex » Semne evidente ca a uitat-o pe fosta
  • Urmareste-ne!

Semne evidente ca a uitat-o pe fosta 

1. Spune despre el ca e singur
Un indiciu clar ca a depasit perioada „fostei” e daca se eticheteaza ca fiindsingur. Un barbat care nu a uitat-o inca pe fosta iubita nu va spune despre el ca e singur, in speranta ca poate va reusi sa o recucereasca.

 

2. Iti face cunostinta cu prietenii lui
Acesta e un pas mare pentru majoritatea barbatilor, deoarece sugereaza ca voi doi aveti o relatie serioasa si fosta e de domeniul trecutului.
3. Nu vorbeste despre ea
Daca un barbat inca are sentimente pentru fosta, va gasi modalitati de a-i mentiona numele in conversatii. Daca nu aduce vorba de ea, nici la modul bun, nici la modul rau, esti pe calea cea buna.
4. Nu-i pastreaza numarul in telefon cu un alint
Majoritatea barbatilor care nu mai tin la fostele si-au sters numarul lor dintelefon, dar daca exista motive pentru care inca pastreza legatura, a trecut-o in contacte cu numele ei normal, fara alinturile de odinioara.
5. A scapat de lucrurile ei
Nu mai are amintiri care o leaga de ea, nu mai are fotografii, jucarioare sau alteobiecte primite de la ea.
6. Vorbeste despre fosta relatie cu calm si detasare
Oricine care are o inima franta sau inca tine la cineva va fi vizibil emotionat sa vorbeasca despre acest subiect. Asa ca daca vorbeste despre ea deschis sirelaxat, a depasit momentul!
7. Nu se grabeste cu tine
Cu cat relatia voastra evolueaza mai firesc si mai relaxat, cu atat sunt mai mari sansele sa nu mai aiba sentimente pentru ultima femeie din viata lui, potrivit perfecte.ro.

Adauga un comentariu