|luni, august 2, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » ŞEDINŢĂ DE CONSILIU LOCAL CU LOVITURI SUB CENTURĂ
  • Urmareste-ne!

ŞEDINŢĂ DE CONSILIU LOCAL CU LOVITURI SUB CENTURĂ 

Nici şedinţa de azi a Consiliului Local Satu Mare
nu a fost una lipsită de scântei determinate
în principal de proiectul de hotărâre cu privire
la rectificarea bugetară a CSM-ului. Consilierii
au alocat clubului sătmărean suma de 450.000 lei,
pentru a-şi acoperi datoriile.

Văzând că primarul continuă să de-a vina pe vechea conducere a CSM-ului din care a făcut şi el parte (în calitate de preşedinte), Vasile Fogel a sărit ca ars de pe scaun explicând că datoriile despre care tot vorbeşte primarul nu ar fi de pe vremea sa ci sunt datorii recente. Acesta s-a răstit la primarul Coica cerând să nu mai fie învinuit de tot felul lucruri pe baza unor dovezi nefondate.
În replică primarul i-a cerut ca de acum încolo să vină la şedinţele de consiliu local „într-o stare de sănătate normală”, mai mult a declarat că îi va cere lui Dan Stegerea, directorul Apaserv-ului să îl monitorizeze pe consilierul Fogel.
Butka Gergely s-a plâns de absenţa de la şedinţa de azi a actualului preşedinte a CSM-ului, Valeriu Neagu care în opinia sa cere doar bani fără să vină măcar 5-10 minute la şedinţă şi să vorbească despre performanţele clubului.
Pe de altă parte a fost luat în colimator şi city managerul Dan Băbuţ căruia i s-au reproşat calitatea slabă a lucrărilor executate la drumuri şi trotuare de către firmele contractante. Acesta le-a răspuns consilierilor că acolo unde lucrările sunt făcute de mântuială nu vor fi recepţionate deoarece executivul urmăreşte ca totul să fie în ordine.