|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Sedinta somisiei de circulatie
  • Urmareste-ne!

Sedinta somisiei de circulatie 

Joi, 19.02.2015, primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocatŞEDINŢA COMISIEI DE CIRCULAŢIE membrii Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei pentru a dezbate următoarele puncte aflate pe ordinea de zi:

1. Solicitarea doamnei Vitui Virginia director la SC Mondiala SA :
– Revenire asupra deciziei de stabilire a sensului unic de circulaţie pe str. Retezatului, pentru menţinerea circulaţiei în ambele sensuri ale străzii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia acesteia cu str. C. Brâncoveanu şi parcarea de la poarta II a societăţii Mondiala S.A.
Decizia comisiei: aviz nefavorabil

2. Reprezentanţii societăţilor Animal Center, Jeanette, Euro Contur cu puncte de lucru pe str. Păstrăvului solicită introducerea restricţiei de „Staţionare Interzisă” (într-un anumit interval orar, de ex. 6.00- 18.00 de luni până vineri sau pe durată nelimitată) pe strada sus menţionată
Decizia comisiei: stabilirea unei întâlniri cu solicitanţii pentru a găsi o soluţie.

3. Serviciul Român de Informaţii solicită montarea a două oglinzi stradale la ieşirea din sediile instituţiilor situate pe str. M. Viteazul nr. 19 şi str. Mareşal Averescu nr.1
Decizia comisiei: aviz favorabil;

4. dl. Petric Augustin reprezentant al SC Petrimex SRL solicită înfiinţarea unei treceri de pietoni pe str. Rodnei, în dreptul la magazinul Lidl.
Decizia comisiei : aviz nefavorabil

5. Comisia a decis ca pe strada Eugen Lovinescu (porţiunea între intersecţia cu str.1 Decembrie şi str. I.C.Brătianu) să se instituie circulaţie în ambele sensuri cu interdicţia de oprire pe partea cu Liceul Teologic HAM JANOS.

Adauga un comentariu