|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Cinema » Secrete din culisele filmelor nominalizate la Globurile de aur
  • Urmareste-ne!

Secrete din culisele filmelor nominalizate la Globurile de aur 


Mai e foarte putin pana vom afla primii castigatori in cursa pentru cele mai importante premii din industria cinematografiei.

Pe 12 ianuarie au loc Globurile de Aur iar pe 16 ianuarie vom afla nominalizarile pentru Oscaruri dar inainte de aceste momente importante am aflat pentru voi 8 dintre cele mai interesante lucruri din culisele filmelor nominalizate.

The Wolf of Wall Street a batut toate recordurile la capitolul… injuraturi. Pe parcursul celor 180 de minute vei auzi nu mai putin de 506 astfel de cuvinte neortodoxe devenind astfel filmul cu cel mai controversat limbaj din istoria cinematografiei.

• Acei pantaloni cu talie inalta pe care Joaquin Phoenix ii poarta in filmul Her sunt de fapt un articol vestimentar hit in acest moment. Opening Ceremony chiar a lansat o colectie inspirata de costumele un pic futuriste create de Casey Storm pentru acest film si se pare ca se vand ca painea calda.

• Chimia dintre Idris Elba si Naomie Harris, actorii principali din Mandela, a fost scrisa… in stele. Amandoi sunt nascuti pe 6 septembrie – Elba este cu patru ani mai mare decat Harris.

Will Forte a batut o serie de nume importante pentru rolul din Nebraska. Bryan Cranston, Matthew Modine, Casey Affleck si Paul Rudd au fost in carti pentru rolul David.

Scarlett Johansson nu a aparut in peisajul productiei Her decat in postproductie. Actrita Samantha Morton a fost cea care a jucat-o initial pe Samantha insa regizorul Spike Jonze, nemultumit de rezultat, a adus-o pe Scarlett Johansson pentru a inregistra intregul dialog al personajului in camera de inregistrari.

• Toti baietii din American Hustle au avut initial complet alte roluri decat cele pe care le joaca pana la final. Atunci cand au inceput filmarile, Christian Bale nu era disponibil pentru rolul escrocului Irving asa ca Bradley Cooper trebuia sa joace acest rol, iar Jeremy Renner trebuia sa joace rolul agentului FBI, Richie DiMaso. Apoi Bale si-a revendicat rolul, lui Cooper i s-a dat rolul agentului FBI, iar David O. Russell a creat rolul politicianului corupt special pentru Renner.

Chloe Grace Moretz a dat o proba pentru rolul lui Abigail Breslin din August: Osage County insa rolul a ajuns in sfarsit la Abigail care a recitat partitura, desi avea o gripa pacatoasa.

• A treia oara e cu noroc: doua alte staruri de calibru trebuiau sa joace rolul Ron Woodroof, electricianul texan ce lupta cu institutiile medicale si cu companiile farmaceutice dupa ce a fost depistat HIV-pozitiv interpretat de Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club. In 1996 filmul trebuia sa intre in productie cu Brad Pitt in rolul principal, dar proiectul a fost anulat. La fel s-a intamplat si in 2008, atunci cand Ryan Gosling trebuia sa joace rolul principal.

Adauga un comentariu