|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Sebastian Ghiţă, suspect în dosarul în care este audiat cumnatul premierului Victor Ponta
  • Urmareste-ne!

Sebastian Ghiţă, suspect în dosarul în care este audiat cumnatul premierului Victor Ponta 

Deputatul Sebatian Ghiţă s-a prezentat, în jurul orei 12:00, la DNA Ploieşti,sebastian-ghita-suspect-in-dosarul-in-care-este-audiat-cumnatul-premierului-victor-ponta având calitatea de suspect în dosarul în care este audiat cumnatul premierului Ponta, Iulian Herțanu. „Are legătură cu dosarul ce-l priveşte pe cumnatul domnului Ponta şi afacerile acestuia în Prahova”, a declarat Sebastian Ghiţă înainte de a intra la audieri.

Întrebat dacă ştie detalii din dosarul care vizează o serie de lucrări la infrastructura de canalizare, Ghiţă a explicat că este o situţie cunoscută de ani de zile. „Ştim toţi, cunoaştem toţi factorii politici din judeţ că este o situaţie care trenează de câţiva ani de zile. Lucrurile nu au funcţionat bine. A fost o licitaţie câştigată cu bani puţini, şi lucrarea este slabă. Dar nu cunosc mai multe alte detalii”, a spus Ghiţă

Astăzi, Iulian Herţanu a fost adus cu mandat la DNA – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru a fi audiat.

Înaintea lui Herţanu a fost adus şi fostul consilier județean Mihai Coman, anunţă Agerpres. Acesta a fost timp de mai mulți ani membru al PSD Prahova, iar în prezent este membru PNL Prahova și angajat ca și consilier al SC Hidro Prahova SRL, societate care derulează un contract pe fonduri europene privind realizarea rețelelor de apă și canalizare în mai multe localități ale județului.

În această dimineaţă, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut fac percheziţii la firma Exfin SRL, care aparține mamei și surorii premierului Victor Ponta, relatează Antena3.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu